Het doet ons plezier, dat u belangstelling toont in onze diensten. Met trots presenteren wij  u onze vernieuwde website.

De Salsa Beach Club, gelegen in het nostalgische Rockanje aan Zee, vormt met haar beachclub en haar party- & themarestaurant een uniek plekje aan de kust.
Het Algemeen Dagblad, Nieuwe Revu, Panorama en Avantgarde waren zeer lovend over onze beachclub en alle aanwezige voorzieningen.

Het sfeervolle party- en thema-restaurant leent zich uitstekend voor het organiseren van strandevenementen. De Salsa Beach Club beschikt over een unieke kruidkamerzaal, een glazen panoramazaal en een open dekterras met een capaciteit van 10 tot 500 personen. Vanzelfsprekend zijn er uitgebreide luxueuze voorzieningen aanwezig.

Ons team maakt uw verblijf op het strand aangenaam en comfortabel. Wij verwijzen u ook even naar “Salsa Outdoor Events “.Bij dit onderdeel van ons bedrijf kunt u gebruik maken van goed verzorgde outdoor-programma’s.

De ervaring leert ons dat iedereen zijn/haar specifieke wensen heeft. Om ook uw verblijf to een doorslaand succes te maken, adviseren wij u graag uitvoerig. Heeft u het na lezen van de informatie nog vragen of wilt u een afspraak maken, neemt u dan even kontakt op. Alleen zo kunnen wij er zeker van zijn dat we u de aandacht kunnen schenken die nodig is om u tot een tevreden gast te maken.

U bent van harte welkom !!!

Bruiloft aan Zee

Bedrijfsfeesten

Party Time!

BBQ